Rock Rally Prijzenpakket

18629_RR2010-ever.jpg
© Ever Meulen

Zin om in de voetsporen te treden van Steak Number 8, Jasper Erkens, Team William, The Hickey Underworld, The Blackbox Revelation, The Van Jets, Madensuyu, Goose, Mintzkov, Admiral Freebee, Das Pop, Novastar, dEUS, Noordkaap, Gorky of Evil Superstars? Heeft u het even getroffen zeg! Een kleine rekensom leerde ons namelijk dat het alweer bijna twee jaar geleden is dat de vorige Humo's Rock Rally heeft plaatsgevonden (al die namen stonden ooit in de finale!) en dat het dus hoog tijd is voor de editie van 2010!

'Aan gindse horizon gezien: Humo's Rock Rally 2010!'

Inschrijven kan niet meer

De inschrijvingen voor Humo's Rock Rally 2010 zijn afgesloten.

De preselecties en de finale

Eind december, begin januari zullen wij de honderd deelnemers bekendmaken. De eerste van tien preselecties vindt plaats op 15 januari in Trix in Antwerpen, de finale van Humo's Rock Rally 2010 op 28 maart in de AB in Brussel.

De prijzen

De winnaar vangt 10.000 euro, nummer twee 7.000 euro, en het brons is goed voor 3.000 euro. Wie er tijdens de finale het best in slaagt het aanwezige volk uit zijn of haar hand te laten eten, krijgt van KBC de publieksprijs ter waarde van 10.000 euro. En als u het niet voor het geld doet, doet u het toch gewoon om eindelijk eens te weten of verder studeren zin heeft. Succes!

Het prijzenpakket van editie 2010 wordt uitgebreid met telkens vijf volle studiodagen in de AB (totale waarde: 15.000 euro) voor de top drie

Met de steun van KBC, Studio Brussel, Acht, AB en vi.be van Poppunt.


 

Humo.be-updates in je Facebook-nieuwsfeed?

U bent wellicht ook hierin geïnteresseerd:

De Persgroep Publishing heeft haar Privacy– en cookieverklaring aangepast.
Wij gebruiken jouw persoonsgegevens vanaf nu ook om de Diensten van MEDIALAAN Groep/De Persgroep Publishing te optimaliseren en deze waarvoor jij kiest te personaliseren.
Door op “verdergaan” te klikken of door verder te surfen, erken je deze aangepaste Privacy– en cookieverklaring gelezen te hebben.

Verdergaan