Ook in dit interview legt Clinton de schuld van haar verlies vooral bij anderen

, door (michael persson)

clinton1200
© Bart Heynen

Daar is Huma. Huma Abedin. Ze stapt uit een donkere auto voor Crabtree's Kittle House, een herberg van meer dan tweehonderd jaar in het dorpje Chappaqua, een uurtje rijden boven New York. Huma Abedin is een vrouw van wie nooit duidelijk is wat ze precies doet, maar van wie de voornaam alleen al een keten van associaties oproept. Anthony Weiner, haar ex-man, bekend van het sextingschandaal. James Comey, voormalig FBI-directeur die onderzoek gelastte naar Weiner en de Clinton-mails. En natuurlijk: Hillary Clinton zelf.

Hier moeten we zijn.

Huma ruist naar binnen, met haar lange zwarte haren, in een lange kleurige rok, alsof de oude herberg een kasteel is. Op de parkeerplaats zit een schildwacht in een Chevy Suburban, zo'n grote half geblindeerde wagen die je weleens in colonnes door de stad ziet rijden.

Dit artikel volledig gratis lezen?

Humo.be-updates in je Facebook-nieuwsfeed?

U bent wellicht ook hierin geïnteresseerd:

De Persgroep Publishing heeft haar Privacy– en cookieverklaring aangepast.
Wij gebruiken jouw persoonsgegevens vanaf nu ook om de Diensten van MEDIALAAN Groep/De Persgroep Publishing te optimaliseren en deze waarvoor jij kiest te personaliseren.
Door op “verdergaan” te klikken of door verder te surfen, erken je deze aangepaste Privacy– en cookieverklaring gelezen te hebben.

Verdergaan