Krakow - Far-Away Look

, door ()

5769_catalogue_9528_detail.jpg

'Put a spell on me,' vraagt ze, en met haar zacht fluwelen stem heeft ze maar een paar seconden nodig om alles en iedereen tussen de 8 en de 88 verliefd te laten worden. 'Never heard the sun sizzle when it hits the sea,' fluistert ze. Wij ook niet, maar we weten nu exact hoe dat moet klinken.

Cipolletti neemt slechts in vier songs de leadvocalen voor haar rekening, maar dat geeft niet, want ook Piet De Pessemier is in grote vorm. Met songs als 'What a Woman' en 'All Towers' had Krakow drie jaar geleden wellicht méér dan een finaleplaats gehaald in Humo's Rock Rally, en Mercury Rev zou ongetwijfeld zeer blij zijn geweest als ze sinds 'Deserter's Songs' iets als 'Dinosaur' geschreven hadden. Mogen wij u in dat 'Dinosaur' overigens wijzen op de bijdrage van gitarist Wim Smets, die aantoont dat drie à vier noten op de juiste plaats volstaan om de Slashen en andere Satriani's van deze wereld terug naar de beginnersklas te soleren?

Dit artikel volledig gratis lezen?

Humo.be-updates in je Facebook-nieuwsfeed?

U bent wellicht ook hierin geïnteresseerd:

De Persgroep Publishing heeft haar Privacy– en cookieverklaring aangepast.
Wij gebruiken jouw persoonsgegevens vanaf nu ook om de Diensten van MEDIALAAN Groep/De Persgroep Publishing te optimaliseren en deze waarvoor jij kiest te personaliseren.
Door op “verdergaan” te klikken of door verder te surfen, erken je deze aangepaste Privacy– en cookieverklaring gelezen te hebben.

Verdergaan