Steak Number Eight - When the Candle Dies out...

, door ()

5017_catalogue_7980_detail.jpg

Opgenomen in de home recording-studio van Benjamin Desmet (gitarist bij die andere lokale trots Voidpoint), in eigen beheer, met zanger/gitarist Brent Vanneste (15) en Desmet (25) als producers en een enkele schuchtere gastrol - voor het 12-jarige zusje Janne Vanneste, tweede stem op 'The Holy Truth'.

Misplaatste jurytrots, dachten wij, wishful thinking, de herinnering aan drie verpletterende Rock Rally-optredens die onze beoordeling beïnvloedt. Maar zie! De reactie van collega (dc), erkend Metallica- en sludge-fan: 'Charlie, wat krijgen we nu? Amper een halve beluistering ver en mijn kaak ligt al op de vloer: dit klinkt ongelooflijk straf, geef die jongens hun drie sterren! Als Metallica dit najaar op hun nieuwe plaat even straffe riffs & ongebreidelde passie opduikelt, trakteer ik de voltallige TTT-redactie op een pint!' Tot zover de tweede opinie.

Dit artikel volledig gratis lezen?

Humo.be-updates in je Facebook-nieuwsfeed?

U bent wellicht ook hierin geïnteresseerd:

De Persgroep Publishing heeft haar Privacy– en cookieverklaring aangepast.
Wij gebruiken jouw persoonsgegevens vanaf nu ook om de Diensten van MEDIALAAN Groep/De Persgroep Publishing te optimaliseren en deze waarvoor jij kiest te personaliseren.
Door op “verdergaan” te klikken of door verder te surfen, erken je deze aangepaste Privacy– en cookieverklaring gelezen te hebben.

Verdergaan