Girls In Hawaii - Plan Your Escape

, door ()

4821_catalogue_7654_detail.jpg

Al het goede dat over dit Waals-Brusselse sextet gezegd werd na hun debuut 'From Here to There', bevestigen ze met opvolger 'Plan Your Escape' - de vooruitgestuurde single, het tempeestende 'This Farm Will End up in Fire', zou hoog in Humo's Top 20 moeten staan (het is nog niet te laat, mensen!).

Oké, de Girls verbergen hun invloeden niet: 'Birthday Call' en 'Summer Storm' zijn très Grandaddy, 'Colors' geurt naar de lijzige pracht van Sparklehorse, en kan een mens méér als The Beatles (van wie ze tegenwoordig live 'Taxman' coveren) klinken dan in 'Sun of the Sons' - dat voor de slechte verstaander opent met de zinsnede 'Here comes the sun'? Maar dat geeft allemaal niet, omdat al die nummers van superbe kwaliteit zijn.

Dit artikel volledig gratis lezen?

Humo.be-updates in je Facebook-nieuwsfeed?

U bent wellicht ook hierin geïnteresseerd:

De Persgroep Publishing heeft haar Privacy– en cookieverklaring aangepast.
Wij gebruiken jouw persoonsgegevens vanaf nu ook om de Diensten van MEDIALAAN Groep/De Persgroep Publishing te optimaliseren en deze waarvoor jij kiest te personaliseren.
Door op “verdergaan” te klikken of door verder te surfen, erken je deze aangepaste Privacy– en cookieverklaring gelezen te hebben.

Verdergaan