Triggerfinger - Colossus

, door ()

SQ

Het triumviraat werd uitgebreid met vaste gasten (Geoffrey Burton en David Poltrock), maar de nucleus blijft overeind. Een trio werkt niet altijd, zeker niet in een te smal bed, maar wel in de popmuziek. Wij noemen u The PoliceJimi Hendrix ExperienceCream. Straffe voorbeelden, waar Triggerfinger zo stilaan zijn maat 49 naast mag zetten.

Strakker dan een jonge hertenreet: zo klinken ze al vier platen en daar doet de recente uitbreiding geen afbreuk aan, integendeel. Op hun door 173.610 (and counting) fans gelikete Facebookpagina publiceerden ze recent een lijst nummers waardoor de muziek op ‘Colossus’ werd geïnspireerd. Iggy Pop, George Harrison, Brian Eno, David Bowie, Happy Mondays, Talking Heads. Goed volk dat hen op het spoor van een kolossale plaat heeft gezet.

Dit artikel volledig gratis lezen?

Humo.be-updates in je Facebook-nieuwsfeed?

U bent wellicht ook hierin geïnteresseerd:

De Persgroep Publishing heeft haar Privacy– en cookieverklaring aangepast.
Wij gebruiken jouw persoonsgegevens vanaf nu ook om de Diensten van MEDIALAAN Groep/De Persgroep Publishing te optimaliseren en deze waarvoor jij kiest te personaliseren.
Door op “verdergaan” te klikken of door verder te surfen, erken je deze aangepaste Privacy– en cookieverklaring gelezen te hebben.

Verdergaan