Magnus - Look At Us Now

, door ()

Van Magnus kent (of herkent) iedereen ‘Summer’s Here’ en ‘Singing Man’, tunes met een commercieel potentieel waar dEUS én CJ Bolland alleen van konden dromen. Enfin, vinden wij toch, want een internationaal monstersucces is Magnus niet echt geworden.

Er zit tien jaar tussen eersteling ‘The Body Gave You Everything’ en de minder lichtvoetige opvolger ‘Where Neon Goes to Die’. Wie Magnus in 2014 durfde te vragen waarom het zo lang had geduurd, kreeg als antwoord: ‘Het leven kwam er hard tussen.’ De langere variant: Bolland raakte betrokken bij de opnames van dEUS-platen, maakte een soloplaat, de periode van drie maanden die werd vrijgehouden was te kort, demo’s en aanzetten werden opzijgelegd tot er wél ruimte vrijkwam in beide agenda’s.

Dit artikel volledig gratis lezen?

Humo.be-updates in je Facebook-nieuwsfeed?

U bent wellicht ook hierin geïnteresseerd:

De Persgroep Publishing heeft haar Privacy– en cookieverklaring aangepast.
Wij gebruiken jouw persoonsgegevens vanaf nu ook om de Diensten van MEDIALAAN Groep/De Persgroep Publishing te optimaliseren en deze waarvoor jij kiest te personaliseren.
Door op “verdergaan” te klikken of door verder te surfen, erken je deze aangepaste Privacy– en cookieverklaring gelezen te hebben.

Verdergaan