Tubelight - Expert by Virtue, Thereof

, door ()

vrij

Weten we wel: dat het de tweede van Tubelight is, ooit Rock Rally-finalist, en dat Lee Swinnen – zoon van, jawel, zijn vader – ook deze keer het wiel niet heruitvindt. Niet erg, zeggen wij, zolang er maar gedemarreerd wordt. Vrij van verboden middelen bovendien: de psychedelica van debuut ‘Heliosphere’ blijven deze keer achterwege, buiten weggooiertje ‘LSD Coy Boy’ dan. In de plaats komen The Strokes en Iggy nóg iets dichterbij: in ‘Perfect Routine’, ‘Isolation’ en ‘Snake Oil Salesman’ is het onbezorgd sjeezen, en in ‘Nervous Jim’ en ‘The Exposition’ zet een lijzige Lee zelfs even een geloofwaardige Lou neer. ‘Nog even classy als altijd,’ leest de collage op de hoes. Niets gelogen. Wat het ook moge betekenen.

Voorbeluisteren

Dit artikel volledig gratis lezen?

Humo.be-updates in je Facebook-nieuwsfeed?

U bent wellicht ook hierin geïnteresseerd:

De Persgroep Publishing heeft haar Privacy– en cookieverklaring aangepast.
Wij gebruiken jouw persoonsgegevens vanaf nu ook om de Diensten van MEDIALAAN Groep/De Persgroep Publishing te optimaliseren en deze waarvoor jij kiest te personaliseren.
Door op “verdergaan” te klikken of door verder te surfen, erken je deze aangepaste Privacy– en cookieverklaring gelezen te hebben.

Verdergaan