Superorganism - Superorganism

, door ()

vrij

Frontvrouw Orono Noguchi zingt ergens ‘It’s only 3pm / I ought to relax some more.’ Haar slacker-parlando klinkt alsof Oscar Mopperkont vooraan is gaan staan in Sesamstraat, waardoor de andere poppen zich wel moeten smijten met de geestdrift van cheerleaders. Superorganism laat kassa’s rinkelen, kinderen lachen en auto’s claxonneren. Een golfslag leidt tot een garnalenlied: ‘I’m happy just being a prawn.’ Iemand bijt in een appel. De hippieslogan ‘Turn on, tune in, drop out’ is terug, wellicht omdat er een gifje van is gemaakt. En ‘Neukkim-i eotteongayo’ blijkt gewoon Koreaans voor ‘Hoe gaat het?’ Revolutionairen zijn deze jonge wereldburgers niet. Collagemakers die onderweg meer dan eens een catchy deun oprapen, dat dan weer wel.

Dit artikel volledig gratis lezen?

Humo.be-updates in je Facebook-nieuwsfeed?

U bent wellicht ook hierin geïnteresseerd:

De Persgroep Publishing heeft haar Privacy– en cookieverklaring aangepast.
Wij gebruiken jouw persoonsgegevens vanaf nu ook om de Diensten van MEDIALAAN Groep/De Persgroep Publishing te optimaliseren en deze waarvoor jij kiest te personaliseren.
Door op “verdergaan” te klikken of door verder te surfen, erken je deze aangepaste Privacy– en cookieverklaring gelezen te hebben.

Verdergaan