De beste grap volgens Joost Van Hyfte

Joost Van Hyfte

Een man zit rustig aan de ontbijttafel zijn krant te lezen wanneer zijn vrouw hem plots met een zware koekenpan op het achterhoofd slaat. ‘Waar was dat nu voor?’ vraagt hij, terwijl hij over zijn pijnlijke hoofd wrijft. Antwoordt de vrouw: ‘Dat was voor dat stukje papier in je broekzak met de naam Marylou op!’ – ‘Marylou? Maar schatje toch! Twee weken geleden ben ik met Bob en Peter naar de renbaan geweest, en Marylou was de naam van het paard waarop we toen hebben gewed!’ De vrouw ziet in dat ze misschien wat te impulsief heeft gereageerd, verontschuldigt zich en bergt de koekenpan op. Drie dagen later zit de man opnieuw rustig zijn krant te lezen aan de ontbijttafel, wanneer zijn vrouw hem plots met een nog zwaardere koekenpan op zijn achterhoofd slaat. Het hoofd van de man komt terecht in zijn bord cornflakes, waar hij even bewusteloos blijft liggen. ‘Waar was dát nu weer voor?’ vraagt hij, wanneer hij enkele tellen later bijkomt, het hoofd bonzend en bloedend. Roept de vrouw: ‘UW PAARD HEEFT GEBELD!’

Humo.be-updates in je Facebook-nieuwsfeed?

De Persgroep Publishing heeft haar Privacy– en cookieverklaring aangepast.
Wij gebruiken jouw persoonsgegevens vanaf nu ook om de Diensten van MEDIALAAN Groep/De Persgroep Publishing te optimaliseren en deze waarvoor jij kiest te personaliseren.
Door op “verdergaan” te klikken of door verder te surfen, erken je deze aangepaste Privacy– en cookieverklaring gelezen te hebben.

Verdergaan