De beste grap volgens Sammy Mahdi

Sammy Mahdi

Een man komt aangereden bij het tankstation en zegt tegen de pompbediende: ‘Doet u maar euro 95.’ De bediende begint te tanken, kijkt in de auto en ziet achterin zeven pinguïns zitten. ‘Hoe komt u aan die pinguïns?’ vraagt hij. ‘O,’ zegt de man, ‘ik zag ze aan het kruispunt staan en heb ze maar meegenomen. Maar eerlijk gezegd weet ik niet wat ik met hen moet doen.’ Zegt de pompbediende: ‘Breng ze toch gewoon naar de zoo?’ ‘Goed idee,’ zegt de man.

Een week later komt de man weer tanken. De pompbediende kijkt in de auto en ziet achterin opnieuw zeven pinguïns zitten: hoedjes en zonnebrillen op, strandballen bij zich... Zegt de pompbediende: ‘Ik dacht dat u ze naar de zoo zou brengen?’ Antwoordt de man: ‘Dat heb ik ook gedaan! Een prima tip was dat, leuke dag gehad. Maar vandaag gaan we naar de zee!’

Humo.be-updates in je Facebook-nieuwsfeed?

De Persgroep Publishing heeft haar Privacy– en cookieverklaring aangepast.
Wij gebruiken jouw persoonsgegevens vanaf nu ook om de Diensten van MEDIALAAN Groep/De Persgroep Publishing te optimaliseren en deze waarvoor jij kiest te personaliseren.
Door op “verdergaan” te klikken of door verder te surfen, erken je deze aangepaste Privacy– en cookieverklaring gelezen te hebben.

Verdergaan