De eindejaarsvragen: Roland Duchâtelet

Roland Duchâtelet

Wat vindt u de belangrijkste gebeurtenis, evolutie of trend van het voorbije jaar?

De verkiezing van een sociopaat (kenmerken op het internet te vinden) tot president van het machtigste land van de wereld, terwijl er al een paar andere landen met een gelijkaardige psychisch gestoorde leider opgezadeld zitten.

Wat vindt u het beste en wat het slechtste radio- en /of tv-programma van 2016?

Slechtste tv: de uitzendingen over wat er zich afspeelt in het Vlaams en het federaal Parlement. Beste tv: de recente Champions League-match Manchester City - Barcelona. Ongelofelijk goed voorbereid door Guardiola, coach van ManCity.

Wat vindt u het beste boek/toneelstuk/concert en wat de beste film/cd van 2016?

Boek: ‘Undercover in Klein-Marokko. Achter de gesloten deuren van de radicale islam in Molenbeek’ (Hind Fraihi), ‘The Great War for Civilisation. The Conquest of the Middle East (Robert Fisk).

Wie wenst u wat toe voor 2017 (ten goede of ten kwade)?

Ik wens aan iedereen heel veel geluk. Bedenk daarbij dat je, zoals je kunt leren lezen en schrijven, ook een beetje kunt leren om gelukkig te zijn.

Humo.be-updates in je Facebook-nieuwsfeed?

De Persgroep Publishing heeft haar Privacy– en cookieverklaring aangepast.
Wij gebruiken jouw persoonsgegevens vanaf nu ook om de Diensten van MEDIALAAN Groep/De Persgroep Publishing te optimaliseren en deze waarvoor jij kiest te personaliseren.
Door op “verdergaan” te klikken of door verder te surfen, erken je deze aangepaste Privacy– en cookieverklaring gelezen te hebben.

Verdergaan