De eindejaarsvragen: Tijs Vanneste (Van Echelpoel)

Tijs Vanneste (Van Echelpoel)

Wat vindt u de belangrijkste gebeurtenis, evolutie of trend van het voorbije jaar?

Topjaar: tweede zoon op komst, getrouwd met mijn fantastisch lief en het avontuur Van Echelpoel en al zijn onvoorziene gevolgen. Ik heb voor het eerst gemerkt dat ik op sommige vlakken niet meer mee ben. Influencers, vloggers: het wordt te veel voor Corneel.

Wat vindt u het beste en wat het slechtste radio- en /of tv-programma van 2017?

Beste tv: ‘Fargo’ (Netflix), ‘House of Cards’ (Netflix). ‘Radio Gaga’ (Canvas), ‘Alleen Elvis blijft bestaan’ (Canvas), ‘De ideale wereld’ (Canvas). ‘Twin Peaks’ (VIER) spaar ik op voor het perfecte moment, want ik ben een superfan.

Wat vindt u het beste boek/toneelstuk/concert en wat de beste film/cd van 2017?

Film: ‘Mother’ (Darren Aronofsky). Muziek: geen beginnen aan. Ik probeer alle genres te volgen. Wel weer veel helden gestorven. Toneel is een groot gapend gat in mijn cultuur en mijn collectie ongelezen fotoboeken en biografieën blijft groter worden.

Wie wenst u wat toe voor 2018 (ten goede of ten kwade)?

Ik wens iedereen een stralende gezondheid, een aantal mooie loyale vriendschappen en een grote portie empathie toe. Ik hoop dat iedereen elkaar alles mag gunnen en zich kan amuseren in wat hij of zij doet, want dat is volgens mij de bedoeling.

Humo.be-updates in je Facebook-nieuwsfeed?

De Persgroep Publishing heeft haar Privacy– en cookieverklaring aangepast.
Wij gebruiken jouw persoonsgegevens vanaf nu ook om de Diensten van MEDIALAAN Groep/De Persgroep Publishing te optimaliseren en deze waarvoor jij kiest te personaliseren.
Door op “verdergaan” te klikken of door verder te surfen, erken je deze aangepaste Privacy– en cookieverklaring gelezen te hebben.

Verdergaan