Weg met Humo: een gratis ticket voor Comics Station bij elke Humo
EEN CADEAU VAN 21,50 EURO

comic station 1200

Stap in de teletijdmachine met Suske en Wiske, schiet sneller dan Lucky Luke en zijn schaduw, en krijg kriebels in de buik van de hoogste indoor glijbaan ter wereld.

Comics Station Antwerp is gevestigd in het prachtige treinstation Antwerpen-Centraal. In het vier verdiepingen tellende pretpark (oppervlakte: meer dan 6.000 m2) zit u goed voor minstens vier uur plezier voor jong en oud. Ideaal voor families met kinderen van 4 t.e.m.12 jaar.

Elke aangekochte Humo staat garant voor één gratis ticket voor een volwassene (18 jaar of ouder) zonder verdere aankoopverplichting.

Wat moet u doen

Ruil de bon die u rond uw Humo vindt om aan de kassa van Comics Shop (vlakbij de ingang van het park) in een toegangsticket voor een volwassene.

Geldig van 21/2/2018 t.e.m. 31/3/2018

Alle praktische info omtrent uw bezoek vindt u op www.comicsstation.be

Humo.be-updates in je Facebook-nieuwsfeed?

U bent wellicht ook hierin geïnteresseerd:

De Persgroep Publishing heeft haar Privacy– en cookieverklaring aangepast.
Wij gebruiken jouw persoonsgegevens vanaf nu ook om de Diensten van MEDIALAAN Groep/De Persgroep Publishing te optimaliseren en deze waarvoor jij kiest te personaliseren.
Door op “verdergaan” te klikken of door verder te surfen, erken je deze aangepaste Privacy– en cookieverklaring gelezen te hebben.

Verdergaan