Gladiolen 2013

Tweedaags festival met absolute topnamen en aanstormend nationaal talent. Zaterdagmiddag maakt de gratis Boekel Boulevard de brug tussen beide dagen. Kaarten zijn in voorverkoop verkrijgbaar bij KBC Kantoor Achter-Olen (Beilen 13), café ’t Dorp (Boekel 10), dagbladhandel ’t Gommeke (Puntstraat 12), online via www.gladiolen.be

vrij 17/05/13, za 18/05/13

Tijdens het weekend van 17 en 18 mei zorgt het Gladiolenfestival weer voor muziek en ambiance in Olen. Verspreid over drie podia zullen live acts en dj’s het beste van zichzelf geven. Bekende namen en jong talent vullen de affiche.

Op vrijdag 17 mei krijg je een exclusief concert van School Is Cool. Deze populaire groep is Europa aan het veroveren en concentreert zich verder op de voorbereidingen van hun nieuwe album. Zij doen deze zomer daarom slechts 2 Belgische festivals, waaronder dus hun optreden op Gladiolen. Met The Van Jets staat die dag nog een tweede topper op het podium. Verder wordt de Nederlandse groep Blaudzun naar Olen gehaald, terwijl ook Humo’s Rock Rally-winnaars Compact Disk Dummies en Freaky Age een plaats op de Mars Main Stage krijgen. Tussendoor zorgen DJ’s als Laston & Geo en The Oddword voor de beste beats. Afsluiter vrijdags is een live-set van Merdan Taplak, die iedereen aan het dansen zal krijgen.

Boekel Boulevard
Na het succes van vorig jaar van het gratis namiddagprogramma op zaterdag, wordt “Boekel Boulevard” nog verder uitgebreid. Kom dus zeker op tijd want vanaf 14.00 u. worden in de dorpskern van O.L.Vr.-Olen verschillende gratis optredens georganiseerd. Er is voor elk wat wils, met onder andere een levende jukebox en een knettergekke wandelfanfare, een mini-concert in jeugdhuis Kapao en voor de jongsten een optreden van Femke & The Big Sisters op de speelplaats van de Knipoog.

Vanaf 16.00 u. openen op zaterdag 18 mei de deuren van het festival. Niemand minder dan Bart Peeters en Daan delen die dag het podium met de jonge helden van Sir Yes Sir en Protection Patrol Pinkerton. Ook de zwoele popdeuntjes van The Happy, de rake teksten van de Nederlandse rapper Gers Pardoel en de feestmuziek van Discobaar A Moeder zullen op de Mars Main Stage weerklinken. Op de DJ-podia zullen ondertussen DJ 4T4, DB Vox en vele anderen de festivalweide tot één grote dansvloer omtoveren.

Budgetvriendelijk festival
Ondanks de stijgende kosten, blijft de ticketprijs tegenover vorig jaar ongewijzigd. De voorbije jaren was Gladiolen telkens uitverkocht, een ticket in voorverkoop halen is dus aangewezen.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Locatie:
Boekel z/n
2250 Olen

Website:
http://www.gladiolen.be

Trending: nu populair op Festivalitis.be

Het weer op de festivals

Binnenkort op de wei

20/12/14

Beter Als
Lommel - Cultuurcentrum De Adelberg

19/12/14

BimFest XIII
Antwerpen 2 - Zappa

20/12/14

christmas rock
Zutendaal - kantine Zutendaal VV

23/11/14

POP UP TUBA
Deurne - Turnhoutsebaan Deurne

21/12/14

Ghent for Music - met Modern Art / Gloria Boateng / Froze & Raab
Gent - De Centrale

27/12/14

Kerstfeest voor alleenstaanden, zieken en bejaarden
Koekelare - Cultuurzaal De Balluchon

30/12/14

Live in Hasselt 2015
Hasselt - Hasselt Centrum

10/01/15

& De Post
Lommel - Cultuurcentrum De Adelberg

Muziekgala n wieze
Wieze - Oktoberhallen

Accordeon-Festival
Neerwinden - LANDEN / Neerwinden Neerwindenstraat O.C.Wing

Partnerfestivals

Jouw aanraders

De website van Humo maakt gebruik van cookies.   Meer info   Deze melding niet meer weergeven