Welp

, door ()

Welp

Verdorie, Govaerts, je hebt ons met jouw ‘Welp’ weer helemaal terug naar onze scoutsjaren bij Lod Lavki gevoerd! Die dasringen, die groene petjes! ‘Taptoe!’: twintig jaar geleden dat we die kreet nog eens hebben horen galmen! De welpjes die in het schijnsel van het kampvuur het onverwoestbare avondlied zingen (‘O Heer, d’avond is neergekomen / de zonne zonk, het duister klom’): kippenvel!

En aan wie het gedrag van Baloo (een goeie Stef Aerts) er ietwat over vinden, zeggen we: zulke klootzak-leidertjes bestaan! We zouden zelfs bijna durven te zeggen dat het scoutsgedeelte in ‘Welp’ sterker is dan het horrorgedeelte – je rúíkt het tentzeil – maar wees gerust: ‘Welp’ bevat enkele goeie schrikmomenten en enkele inventieve slashermoorden waarvan de horrorfans onder u zullen likkebaarden.

Dit artikel volledig gratis lezen?

Humo's tv-tips in je Facebook-nieuwsfeed?

U bent wellicht ook hierin geïnteresseerd:

De Persgroep Publishing heeft haar Privacy– en cookieverklaring aangepast.
Wij gebruiken jouw persoonsgegevens vanaf nu ook om de Diensten van MEDIALAAN Groep/De Persgroep Publishing te optimaliseren en deze waarvoor jij kiest te personaliseren.
Door op “verdergaan” te klikken of door verder te surfen, erken je deze aangepaste Privacy– en cookieverklaring gelezen te hebben.

Verdergaan