Spider-Man: Homecoming

, door ()

ACTIE Eindelijk weet Marvel nog eens te verrassen! Wij riepen nochtans spontaan ‘Duh!’ toen ons ter ore kwam dat de ‘Spider-Man’-mythologie voor de zoveelste keer een doorstart zou krijgen. Was dit nu echt nodig? Het antwoord luidt: ja. De fans zullen de nu volgende uitleg hoogst onromantisch vinden, maar dat er na Tobey Maguire en Andrew Garfield alwéér een nieuwe Spidey rondslingert, heeft te maken met een gortdroge rechtenkwestie. Dat zit zo: als Sony Pictures het zou verzuimen om nu en dan een nagelnieuwe ‘Spider-Man’-film te releasen, dan vloeien de uiterst lucratieve filmrechten op het populaire personage terug naar de oorspronkelijke eigenaar van de spinnenman, de Marvel Studios. Vandaar dus deze reboot: het is jandorie van móéten.

Dit artikel volledig gratis lezen?

Humo's tv-tips in je Facebook-nieuwsfeed?

U bent wellicht ook hierin geïnteresseerd:

De Persgroep Publishing heeft haar Privacy– en cookieverklaring aangepast.
Wij gebruiken jouw persoonsgegevens vanaf nu ook om de Diensten van MEDIALAAN Groep/De Persgroep Publishing te optimaliseren en deze waarvoor jij kiest te personaliseren.
Door op “verdergaan” te klikken of door verder te surfen, erken je deze aangepaste Privacy– en cookieverklaring gelezen te hebben.

Verdergaan