De slag om Antwerpen: Patrick Janssens of Bart De Wever?

, door (bv)

janssens dewever

Ruim vijfhonderdduizend mensen, 176 nationaliteiten, leven dicht op elkaar bij een rivierbocht, geëxploiteerd door een haven die de economische motor van een regio en de multiculturele sluis van een stad is.

Na 14 oktober is - zo luidt het ter plekke - iël diën annekesnest voor Patrick Janssens of Bart De Wever: de burgemeester of zijn uitdager, dankzij een magazine of een dieetboek, de kracht van verankering of de kracht van verandering.

Wie a zegt, moet ook b zeggen: gedaan met de aankondigingspolitiek zonder budgetten, weg met de abstracte containerbegrippen zonder beleidskeuzes. Humo legde de twee troonpretendenten vier Antwerpse knelpunten voor: de verkeersknoop, het veelkleurige vraagstuk, het veiligheidsprobleem en de toekomstige stadsontwikkeling.

Om dit Humo-artikel verder te kunnen lezen,
heeft u een abonnement nodig:

Humo.be-updates in je Facebook-nieuwsfeed?

U bent wellicht ook hierin geïnteresseerd:

De Persgroep Publishing heeft haar Privacy– en cookieverklaring aangepast.
Wij gebruiken jouw persoonsgegevens vanaf nu ook om de Diensten van MEDIALAAN Groep/De Persgroep Publishing te optimaliseren en deze waarvoor jij kiest te personaliseren.
Door op “verdergaan” te klikken of door verder te surfen, erken je deze aangepaste Privacy– en cookieverklaring gelezen te hebben.

Verdergaan