Goedele Liekens onthult de resultaten van Humo's Pertinente Penisenquête

Goedele Liekens heeft wijze lessen getrokken uit  Humo's Pertinente Penisenquête: 'Je moet uitkijken als je ruzie maakt met een man, want ze zijn altijd met z'n tweeën: hij en zijn penis.'

13391_artikelbeeld_goedele.jpg
Piemeltje, piemeltje aan de wand, wie heeft de grootste van het land? Als we de resultaten van Humo's Pertinente Penisenquête mogen geloven, liggen onze lezers in ieder geval een lengte voor op de rest van de mannelijke bevolking. Maar liefst zeventig procent van de respondenten beweert dat zijn jongeheer (in erectie) tussen de 15 en de 20 centimeter meet - terwijl een normale standaardmaat rond de 13 centimeter schommelt. Humo lezen kan dus ernstige gevolgen hebben.

De resultaten van onze Penisenquête, waaraan 12.000 mannen en 5.000 vrouwen deelnamen, zitten ook verwerkt in het pas verschenen 'Haar penisboek' van seksuologe Goedele Liekens, die zich - na 'Het vaginaboek' opwerpt als woordvoerster van... de genotsknots!

Halverwege het gesprek, net als wij aan maten en gewichten toegekomen zijn, druppelt een bejaardenbus het cafetaria van cultureel centrum De Westrand binnen, waarop we gauw-gauw de allergênantse foto uit het boek - een close-up van een fier geheven roede - onder een berg papier schoffelen.

Humo.be-updates in je Facebook-nieuwsfeed?

U bent wellicht ook hierin geïnteresseerd:

Humo cover Neem een
abonnement
op Humo
De website van Humo maakt gebruik van cookies.   Meer info   Deze melding niet meer weergeven