De 7 Hoofdzonden volgens Steph Goossens

13437_stephgoossensart.jpg
Het is niet simpel om Steph Goossens te zijn, moest ik denken toen ik 'm ter meerdere eer en glorie van de gemeenschapszin zijn benen zag waxen in 'Fata Morgana'. En zelf had hij nog veel overtuigender voorbeelden. In het Gentse Museum voor Schone Kunsten stootte een vrouw hem aan: 'Tiens, nooit gedacht dat u ook weleens in een museum kwam.' Waarschijnlijk dacht ze dat hij ook in het echte leven Cois de loodgieter uit 'Thuis' was - wat háár aanwezigheid in die kunsttempel dan weer verwonderlijk maakte. En onlangs stond de sterartiest zich op een feestje met zijn eigen zaken te bemoeien toen een onbekende hem toebeet: 'Het is niet omdat u een BV bent dat u moet denken dat ik u niet durf aan te spreken!' Bij beide gelegenheden hield Goossens wijselijk zijn mond. Voor Humo was hij gelukkig minder zwijgzaam: de 7 Hoofdzonden.

 

 

 

Om dit Humo-artikel verder te kunnen lezen,
heeft u een abonnement nodig:

Humo.be-updates in je Facebook-nieuwsfeed?

U bent wellicht ook hierin geïnteresseerd:

De Persgroep Publishing heeft haar Privacy– en cookieverklaring aangepast.
Wij gebruiken jouw persoonsgegevens vanaf nu ook om de Diensten van MEDIALAAN Groep/De Persgroep Publishing te optimaliseren en deze waarvoor jij kiest te personaliseren.
Door op “verdergaan” te klikken of door verder te surfen, erken je deze aangepaste Privacy– en cookieverklaring gelezen te hebben.

Verdergaan