De week van Jan Hautekiet

13526_hautekiet200.jpg

Jan trapt deze week een Johnny Cash-tributetournee op gang, en tussendoor is hij aan de muzikale slag met Rick de Leeuw en Patrick Riguelle. Waar vindt hij de tijd eigenlijk? Je zou verdomd nog gaan denken dat die hele zenderhervorming half werk is geweest!

HUMO Vang je weleens echo's op over wat Vlaanderen van het vernieuwde Radio 1 vindt?

JAN HAUTEKIET « Zoals perfect te verwachten viel zijn de reacties behoorlijk gemengd. Maar het doet me plezier dat de kritiek zelden of nooit over de essentie van de vernieuwing gaat - Radio 1 als een echte open actuazender - en haast altijd over weggevallen rubrieken en nieuwe jingles en stemmen. En onvrede over vormvernieuwing is er altijd. Ik herinner me die keer dat Humo een poging ondernam om zijn tv-pagina's een nieuwe lay-out aan te meten, op geweldig veel tegenkanting van zijn lezers stootte en daar tot mijn verbazing nog gehoor aan gaf ook.

Om dit Humo-artikel verder te kunnen lezen,
heeft u een abonnement nodig:

Humo.be-updates in je Facebook-nieuwsfeed?

U bent wellicht ook hierin geïnteresseerd:

De Persgroep Publishing heeft haar Privacy– en cookieverklaring aangepast.
Wij gebruiken jouw persoonsgegevens vanaf nu ook om de Diensten van MEDIALAAN Groep/De Persgroep Publishing te optimaliseren en deze waarvoor jij kiest te personaliseren.
Door op “verdergaan” te klikken of door verder te surfen, erken je deze aangepaste Privacy– en cookieverklaring gelezen te hebben.

Verdergaan