De 7 Hoofdzonden volgens Roos Van Acker

13735_RoosVanAcker3521.jpg

Inmiddels weet u al dat ze straks níét voor het vierde jaar na elkaar uit de kleren gaat op Humo's Pop Poll de Luxe, maar maakt u zich geen zorgen: Roos Van Acker (31) laat het niet aan haar hart komen. Deze week gaat onder haar bevallige leiding de vijfde reeks van 'Peking Express' van start, de avontuurlijke race aan de andere kant van de wereld (dit seizoen opnieuw dwars door Zuid-Amerika. En binnenkort presenteert ze, ook op VT4, samen met Hans Otten en Gunter Lamoot 'Ook getest op dieren', een nieuwe tv-show over de zin en onzin van de wetenschap. Meer aanleiding hadden wij niet nodig voor een 7 Hoofdzonden: 'Ik praat gewoon graag over seks.'

 

Hoogmoed

Roos Van Acker «Van tv-figuren wordt in Vlaanderen niet aanvaard dat ze naast hun schoenen lopen: daarom let ik goed op dat ik niet als een dikkenek overkom. Gelukkig valt me dat niet moeilijk. Mijn ouders hebben me namelijk geleerd dat je nooit te snel tevreden mag zijn met wie je bent en wat je doet. Daar ben ik blij om, maar ze hebben een beetje overdreven. Ik zou best wat trotser op mezelf willen zijn. Als ik iets goed heb gedaan, denk ik altijd: 'Nee Roos, het kon toch beter.' Da's echt een automatisme.

Om dit Humo-artikel verder te kunnen lezen,
heeft u een abonnement nodig:

Humo.be-updates in je Facebook-nieuwsfeed?

U bent wellicht ook hierin geïnteresseerd:

De Persgroep Publishing heeft haar Privacy– en cookieverklaring aangepast.
Wij gebruiken jouw persoonsgegevens vanaf nu ook om de Diensten van MEDIALAAN Groep/De Persgroep Publishing te optimaliseren en deze waarvoor jij kiest te personaliseren.
Door op “verdergaan” te klikken of door verder te surfen, erken je deze aangepaste Privacy– en cookieverklaring gelezen te hebben.

Verdergaan