De 7 Hoofdzonden volgens An Swartenbroekx, Bieke uit 'FC De Kampioenen'

14132_answart.jpg
Ze heeft het er lang moeilijk mee gehad, maar nu heeft An Swartenbroekx (37) zich erbij neergelegd dat ze tot het eind van haar dagen als Bieke uit 'FC De Kampioenen' door het leven zal gaan - geen intermezzo in 'Steracteur sterartiest' dat daar iets aan kan veranderen. Ook in haar privéleven lijkt alles in de plooi te vallen: na een aantal woelige relaties trouwde ze van de zomer met collega Guido De Craene, bij het grote publiek vooral bekend als de burgemeester uit 'Wittekerke'. Daardoor heeft ze er, naast haar twee eigen kinderen, opeens nog twee stiefkinderen bij. Druk-druk-druk, maar 'ik ben het typevoorbeeld van een vrouw die vijf dingen tegelijk kan doen: koken, bellen, strijken, een splinter uit de voetzool van mijn zoon halen en naar het journaal kijken'. En toen ging de bel: de meneer van Humo, met de 7 Hoofdzonden!

U vindt het interview in Humo 3452

Humo 3452 21/10/2006

Dit artikel verscheen in:

HUMO van dinsdag 31 oktober 2006

Lees alle reportages

Om dit Humo-artikel verder te kunnen lezen,
heeft u een abonnement nodig:

Humo.be-updates in je Facebook-nieuwsfeed?

U bent wellicht ook hierin geïnteresseerd:

De Persgroep Publishing heeft haar Privacy– en cookieverklaring aangepast.
Wij gebruiken jouw persoonsgegevens vanaf nu ook om de Diensten van MEDIALAAN Groep/De Persgroep Publishing te optimaliseren en deze waarvoor jij kiest te personaliseren.
Door op “verdergaan” te klikken of door verder te surfen, erken je deze aangepaste Privacy– en cookieverklaring gelezen te hebben.

Verdergaan