De radio-ankers: de oorlog om het ochtendblok

, door (bov)

17518_radio-ankers-406.jpg
© Stephan Peleman

Het volledige interview met de radio-ankers van Studio Brussel, MNM en Q-Music leest u vanaf dinsag 12 mei in Humo 3584.

Enkele quotes van de radio-ankers

  • Tomas De Soete «Soms weet je wel op voorhand dat je achter dezelfde gast aanzit, omdat die je aan de telefoon vertelt dat hij ook op Q-Music of MNM komt. Dan is het zaak om zo'n gast zélf vijf minuten vroeger aan het woord te laten, en 'm zo lang mogelijk aan de praat te houden. (Lacht) Zo gemeen zijn we wel.»

  • Peter Van de veire «Een béétje verandering is leuk, maar als niks meer hetzelfde is, grijpt de luisteraar terug naar wat hij kent. Dat geldt trouwens ook voor tv: bij elk nieuw seizoen van 'De slimste mens' hoor je beweren dat de formule óp is, maar naar het vorige seizoen keken meer mensen dan ooit.»

Om dit Humo-artikel verder te kunnen lezen,
heeft u een abonnement nodig:

Humo.be-updates in je Facebook-nieuwsfeed?

U bent wellicht ook hierin geïnteresseerd:

De Persgroep Publishing heeft haar Privacy– en cookieverklaring aangepast.
Wij gebruiken jouw persoonsgegevens vanaf nu ook om de Diensten van MEDIALAAN Groep/De Persgroep Publishing te optimaliseren en deze waarvoor jij kiest te personaliseren.
Door op “verdergaan” te klikken of door verder te surfen, erken je deze aangepaste Privacy– en cookieverklaring gelezen te hebben.

Verdergaan