De 7 Hoofdzonden volgens Isolde Lasoen

, door (sdj)

isolde
© Koen Broos

Ze is zo helemaal anders dan toen ze elf jaar geleden diep in de achtergrond, bijna onzichtbaar, mee mocht beginnen te drummen met de beats van Daan. Daar speelt ze natuurlijk ook al lang geen bijrol meer: naast de drums hanteert ze er – even bevlogen – de vibrafoon, flügelhorn en de bassynthesizer, én ze zingt een aardig stukje mee. Zou de lieftallige Lasoen misschien ambitieuzer zijn dan ze lijkt? Je begint het je af te vragen, want er zijn nóg bands waarbij ze erop los drumt. Niet alleen bij Saint-Marteau en Isolde et Les Bens, maar nu ook weer bij The Happy, het nieuwe project van Reinhard Vanbergen van Das Pop.

Gulzigheid

Lasoen «Ik eet ook als een man. Waar ik ook niet tegen kan: als Piet en ik allebei een biefstuk bestellen, en de ene is groter dan de andere, dan vindt de dienster het logisch om de kleinste aan de vrouw te geven. ‘Geef de grote maar aan mij,’ zeg ik dan.»

HUMO Laat je je makkelijk gaan?

Om dit Humo-artikel verder te kunnen lezen,
heeft u een abonnement nodig:

Humo.be-updates in je Facebook-nieuwsfeed?

U bent wellicht ook hierin geïnteresseerd:

De Persgroep Publishing heeft haar Privacy– en cookieverklaring aangepast.
Wij gebruiken jouw persoonsgegevens vanaf nu ook om de Diensten van MEDIALAAN Groep/De Persgroep Publishing te optimaliseren en deze waarvoor jij kiest te personaliseren.
Door op “verdergaan” te klikken of door verder te surfen, erken je deze aangepaste Privacy– en cookieverklaring gelezen te hebben.

Verdergaan