De 7 Hoofdzonden: Jani Kazaltzis

, door (nj)

jani kazaltzis
© Johan Jacobs

Dank u, Ilias Kazaltzis! Dank u, Ford Genk! En dank u, VIJF, om aanstaande vrijdag met een nieuw seizoen van ‘Zo man zo vrouw’ van start te gaan, het realityprogramma waarmee Ilias’ jongste zoon Ioannis – ‘Jani’ – al enkele jaren een Vlaamse culthit te pakken heeft.

In een eenvoudige bluejeans en een smaakvol effen zwart poloshirt melden wij ons aan bij het hoofdkantoor van SBS Belgium, alwaar we Jani de 7 Hoofdzonden zullen afnemen. Een tijdloze look, houden we onszelf voor, maar de zenuwen staan toch een tikje gespannen wanneer we onze interviewee even later de hand schudden: hoe zou het genadeloze verdict van Vlaanderens beroemdste televisiestylist luiden?

Jani Kazaltzis (deskundige blik) «Wat mij betreft, ben je deftig genoeg gekleed, en je hebt ook niks aan dat echt fout is. Je outfit is simpel en stoer, en dat past volgens mij wel bij jouw persoonlijkheid: je bent niet meteen iemand die ik met high fashion zou associëren.»

Om dit Humo-artikel verder te kunnen lezen,
heeft u een abonnement nodig:

Humo.be-updates in je Facebook-nieuwsfeed?

U bent wellicht ook hierin geïnteresseerd:

De Persgroep Publishing heeft haar Privacy– en cookieverklaring aangepast.
Wij gebruiken jouw persoonsgegevens vanaf nu ook om de Diensten van MEDIALAAN Groep/De Persgroep Publishing te optimaliseren en deze waarvoor jij kiest te personaliseren.
Door op “verdergaan” te klikken of door verder te surfen, erken je deze aangepaste Privacy– en cookieverklaring gelezen te hebben.

Verdergaan