'Ik wil ook een lief': een getuigenis

, door (hvt)

lief
© Saskia Vanderstichele

De respons is haast instant: nog nooit kregen onze inbox en voicemail zoveel berichten te slikken van bereidwillige getuigen. Jong en oud stelt zich kandidaat, allemaal mannen. Voor sommigen kunnen we niet snel genoeg langskomen met onze recorder. Of nog beter: met een lief.

Dus laat Humo zich bijscholen – hey, de bladenmarkt is toch om zeep – en ontpoppen we ons heel even tot datingbureau. Voor Glenn Callewaert (21), bijvoorbeeld. Ook hij had zich kandidaat gesteld voor het programma, maar helaas: hij was niet bij de happy few.

Glenn «Ze hadden al te veel kandidaten met autisme. Een grote teleurstelling. Ik had me er al helemaal op ingesteld. Ik had zelfs al cadeautjes gekocht voor de vriendin die ik via het programma zou leren kennen. Zo ben ik nu eenmaal: ik bereid altijd alles tot in de puntjes voor.»

Humo.be-updates in je Facebook-nieuwsfeed?

U bent wellicht ook hierin geïnteresseerd:

De Persgroep Publishing heeft haar Privacy– en cookieverklaring aangepast.
Wij gebruiken jouw persoonsgegevens vanaf nu ook om de Diensten van MEDIALAAN Groep/De Persgroep Publishing te optimaliseren en deze waarvoor jij kiest te personaliseren.
Door op “verdergaan” te klikken of door verder te surfen, erken je deze aangepaste Privacy– en cookieverklaring gelezen te hebben.

Verdergaan