Jonge Leeuwen: Vadis Odjidja (20)

, door (svb)

18869_Vadis-gk-186.jpg
© Gie Knaeps

Voorop in de strijd ging kapitein Vadis Odjidja (20): ex-Anderlecht, ex-Hamburg en sinds halfweg vorig seizoen patron in wording op het middenveld van Club Brugge. Maar knokken zoals in Moeskroen, dat hadden we hem nog niet vaak zien doen.

Enkele quotes

  • «Bij de nationale beloften ben ik één van de meest ervaren spelers, bij Club Brugge ben ik nog een broekventje. Ik probeer zoveel mogelijk verantwoordelijkheid te nemen, ploegmaats te sturen, maar je kan van een twintigjarige niet verwachten dat hij heel de boel op sleeptouw neemt. Daarvoor moet ik nog te veel leren.»

  • «Veel mensen denken dat ik ontevreden was bij Anderlecht omdat ik er geen basisplaats kreeg, maar daar heb ik nooit om gevraagd. Als ik onder Vercauteren één keer per maand had mogen invallen, dan had ik wellicht voor de rest van mijn leven bijgetekend. Daar zou ik geloof en vertrouwen uit geput hebben.»

Humo.be-updates in je Facebook-nieuwsfeed?

U bent wellicht ook hierin geïnteresseerd:

De Persgroep Publishing heeft haar Privacy– en cookieverklaring aangepast.
Wij gebruiken jouw persoonsgegevens vanaf nu ook om de Diensten van MEDIALAAN Groep/De Persgroep Publishing te optimaliseren en deze waarvoor jij kiest te personaliseren.
Door op “verdergaan” te klikken of door verder te surfen, erken je deze aangepaste Privacy– en cookieverklaring gelezen te hebben.

Verdergaan