De grote dEUS-reünie: Tom Barman en Stef Kamil Carlens

, door (jub)

19124_Barman-Carlens_KB.jpg
© Koen Bauters

...tijdens de Radio 1-sessie van Zita Swoon, en ook tijdens de Zita Swoon-concerten op 9 en 10 december in de AB en op 16 december in Paradiso is Tom Barman te gast.


- 'Wij wilden de wereld veroveren!'
- 'Jij wilde dat. Ik niet'

Van Zita Swoon verschijnt deze week 'To Play, To Dream, To Drift, An Anthology', waarna de groep voor twee jaar op non-actief gaat (Carlens: 'Ik ga twee jaar reizen en geen conventionele songs meer schrijven'). Belangrijker, toch voor ons gesprek: op 4 december wordt 'Worst Case Scenario', het debuut van dEUS en de enige plaat waaraan Barman en Carlens als volwaardig lid van begin tot eind samenwerkten, in een deluxe-uitvoering heruitgebracht. Bij de cd zit ook een making of-documentaire, die diezelfde dag op de digitale zender Acht wordt uitgezonden. We hebben beide heren ontboden in café Zeezicht in Antwerpen; Carlens drinkt water en thee, Barman begint met wodka-appelsap.

HUMO Laten we even nóg verder teruggaan in de tijd. Weet één van jullie nog wat Humo schreef over het finaleoptreden van dEUS tijdens de Rock Rally van 1992?

Om dit Humo-artikel verder te kunnen lezen,
heeft u een abonnement nodig:

Humo.be-updates in je Facebook-nieuwsfeed?

U bent wellicht ook hierin geïnteresseerd:

De website van Humo maakt gebruik van cookies.   Meer info   Deze melding niet meer weergeven