Tot op het botje: 20 vragen aan Piet Huysentruyt

, door (tp)

20025_Piet_TL003.jpg
© Thomas Legreve

Lees enkele quotes:

  • «Ik ga eens wat zeggen: ik heb ook doodziek in mijn keuken gestaan. Veertig graden koorts! Toen ik begon, moest ik 110.000 frank in de maand afbetalen. Aan lucht! Dat doet pijn, zenne maat. Je sluit je restaurant niet voor het minste.»

  • HUMO Waarom hebt u uw allereerste restaurant naar uzelf genoemd?

    Huysentruyt «Hoe had ik het anders moeten noemen? Jij hebt mij niet gekend, vroeger, maar ik was nogal euhm... zelfbewust. Ik zou toen ook gezegd hebben 'zeg maar Piet', maar je had wel ginder in de hoek gestaan, bibberend van bangheid

Om dit Humo-artikel verder te kunnen lezen,
heeft u een abonnement nodig:

Humo.be-updates in je Facebook-nieuwsfeed?

U bent wellicht ook hierin geïnteresseerd:

De website van Humo maakt gebruik van cookies.   Meer info   Deze melding niet meer weergeven