Wolken van kinderen: Sabine Hagedoren trekt de paraplu open

, door (svb) en (rw)

20126_Sabine-TL--186.jpg
© Thomas LegrÚve

Enkele quotes van Sabine Hagedoren

  • «Ik snap dat je graag vlees eet - ik eet het ook graag - maar ik snap niet dat sommige mensen niet eens willen proberen een keer vegetarisch te eten. Da's net zoals met dat fietsen: probeer het gewoon een tijdje, misschien bevalt het wel. Het is ook een kwestie van gewoonte: mijn kinderen vinden seitan en quorn lekker.»

  • «Mensen klagen toch iets té vaak over het weer. Onlangs zei iemand me nog: 'Koud, hé?' Terwijl het een fantastische dag was geweest: ik had de hele dag in mijn tuin gewerkt en ik had geen druppel gezweet. Fantastisch weer!»

  • «Ik ben nogal stoïcijns. Ik hou me bezig met dingen die me na aan het hart liggen en die ik grààg doe. Mijn familie en vrienden. Ik kan heel gemakkelijk zeggen: 'Tot zover trek ik het me aan, en voor de rest, dààg.'»

Humo.be-updates in je Facebook-nieuwsfeed?

U bent wellicht ook hierin geïnteresseerd:

De Persgroep Publishing heeft haar Privacy– en cookieverklaring aangepast.
Wij gebruiken jouw persoonsgegevens vanaf nu ook om de Diensten van MEDIALAAN Groep/De Persgroep Publishing te optimaliseren en deze waarvoor jij kiest te personaliseren.
Door op “verdergaan” te klikken of door verder te surfen, erken je deze aangepaste Privacy– en cookieverklaring gelezen te hebben.

Verdergaan