Kenji Minogue: opschuiven, Kylie!

, door (kv)

Kenji Minogue

Er is nu ook een cd die voornoemde evergreens aanvult met toekomstige classics als ‘Veranda’, ‘Tippn’ en ‘Assantzelde’. ‘De groetjes’ heet de schijf, geproducet door Dijf Sanders. Die was er niet bij toen de Kenji’s voor de Humo-microfoon plaatsnamen, evenmin als de cruciale Goran Grahovac, regisseur van hun opvallende, soms zelfs misselijkmakende YouTube-clips (die van ‘Nom nom’ kan ondergetekende nog steeds niet bekijken, echt niet). Wél van de partij: die andere, anonieme, producer van Kenji Minogue – op het podium draagt hij steevast een varkensmasker, hij laat zich dan ook Mista Pig noemen.

HUMO De eerste keer dat ik die ‘An Vandewalle’ hoorde dreunen in jullie doorbraakhit ‘Naam familienaam’ was op een feestje bij iemand thuis, waar iedereen flink beneveld en stoned was. Het nummer lijkt me in gelijkaardige omstandigheden gecomponeerd.

Sarah Vandeursen «Klopt. Er was een groene lamp, er was een deuntje, er was cava en ik had gesmoord.»

Om dit Humo-artikel verder te kunnen lezen,
heeft u een abonnement nodig:

Humo.be-updates in je Facebook-nieuwsfeed?

U bent wellicht ook hierin geïnteresseerd:

De Persgroep Publishing heeft haar Privacy– en cookieverklaring aangepast.
Wij gebruiken jouw persoonsgegevens vanaf nu ook om de Diensten van MEDIALAAN Groep/De Persgroep Publishing te optimaliseren en deze waarvoor jij kiest te personaliseren.
Door op “verdergaan” te klikken of door verder te surfen, erken je deze aangepaste Privacy– en cookieverklaring gelezen te hebben.

Verdergaan