Zin in Zen (4): Malin-Sarah Gozin

, door (bv)

malin-sarah gozin
© Johan Jacobs

Over zin

Gozin (beslist) «Het leven heeft bijzonder veel zin. Enjoy it! Je hebt er immers maar één.

»De zin van het leven is: het zin geven. Ik ben in films, series en boeken aldoor op zoek naar wat ik zelf moeilijk te vatten vind. Ik vind het geweldig als iemand anders de juiste woorden gevonden heeft voor datgene waarmee ik in mijn hoofd worstel. Natuurlijk probeer ik zelf met mijn verhalen ook anderen zin te geven en aan het denken te zetten. En ik héb reacties in die zin gekregen, van kijkers. Uiteindelijk is dat waar fictie om draait: het leven interpreteren, het moeilijke eenvoudig vatten. De waas in mijn hoofd proberen te begrijpen, zou dat niet de zin van mijn leven zijn?»

Over zen

Gozin «Ik heb me er niet in verdiept, maar puur biologisch verlaten in de sauna samen met je zweet vast allerlei vieze dingen je lichaam. Misschien vloeit ook stress zo weg, ’t zou me niks verbazen.

Om dit Humo-artikel verder te kunnen lezen,
heeft u een abonnement nodig:

Humo.be-updates in je Facebook-nieuwsfeed?

U bent wellicht ook hierin geïnteresseerd:

De Persgroep Publishing heeft haar Privacy– en cookieverklaring aangepast.
Wij gebruiken jouw persoonsgegevens vanaf nu ook om de Diensten van MEDIALAAN Groep/De Persgroep Publishing te optimaliseren en deze waarvoor jij kiest te personaliseren.
Door op “verdergaan” te klikken of door verder te surfen, erken je deze aangepaste Privacy– en cookieverklaring gelezen te hebben.

Verdergaan