Het nieuwe tv-seizoen (1)

, door (tp) en (kve) en (jvds) en (nc)

Wachten ons nu: kilte, spekgladde wegen en lelijke mutsen in het straatbeeld. Dat alles wordt draaglijk gemaakt door slechts één lichtpuntje: het fonkelnieuwe tv-seizoen, dat we op een soundtrack van klaroengeschal en engelengezang aan u presenteren. Humo, van oudsher het beste weekblad voor radio en televisie, gidst u langs nieuwe vrienden en oude bekenden, die op de volgende pagina's uw goedkeuring afsmeken, alsmede een luttele bijdrage tot hun kijkcijfer. Wees streng en rechtvaardig, want mooi en meedogenloos was u al.

De ideale wereld

1169905.jpg NL

Deze zomer blies een half leger de aftocht bij de ploeg van ‘De ideale wereld’: Jonas Geirnaert werpt zich op een fictieproject, regisseur Jan ­Eelen eveneens, en reporter Bart Van Peer alias Bikkelbart toog in het spoor van Lieven Scheire naar de VRT. Stilaan de last men standing: Jelle De Beule en Otto-Jan Ham.

Humo.be-updates in je Facebook-nieuwsfeed?

U bent wellicht ook hierin geïnteresseerd:

De Persgroep Publishing heeft haar Privacy– en cookieverklaring aangepast.
Wij gebruiken jouw persoonsgegevens vanaf nu ook om de Diensten van MEDIALAAN Groep/De Persgroep Publishing te optimaliseren en deze waarvoor jij kiest te personaliseren.
Door op “verdergaan” te klikken of door verder te surfen, erken je deze aangepaste Privacy– en cookieverklaring gelezen te hebben.

Verdergaan