Dippie-dippie-doe-da: het muziekje van Peter Van de Veire

, door (tp)

21286_petervandeveire.jpg

De chaotische orgie van kluchtigheid, lichte muziek en andersoortig vertier die 'Peter Live' heet, heeft na enkele tropenjaren toch weer aanknoping gevonden met het grote publiek. Van de Veires met veel bombarie aangekondigde hitzender MNM kan daarentegen maar heel matige luistercijfers voorleggen. Leidt dat tot druk en stress, of tot de gelatenheid die je zou verwachten van iemand die als jongen naar het kloostereven hunkerde?

Enkele quotes van Peter Van de Veire:

  • HUMO Vind je dat Léonard het recht heeft om hardop te zeggen dat homo's abnormaal zijn en dat aids een immanent rechtvaardige ziekte is?

    Van de Veire «Da's een moeilijke. (denkt na) Als ik nu 'nee' zeg ontneem ik mezelf ook het recht op stommiteiten - er komt ongetwijfeld een dag dat ik één onnozelheid te veel uit mijn botten ga slaan.

    »Je moet het eigenlijk gewoon laten gebeuren: hoe meer flauwekul Léonard verkondigt hoe meer mensen zullen zeggen: 'onnozelaar'. Elke samenleving heeft minstens één onnozelaar als Léonard nodig.»

Om dit Humo-artikel verder te kunnen lezen,
heeft u een abonnement nodig:

Humo.be-updates in je Facebook-nieuwsfeed?

U bent wellicht ook hierin geïnteresseerd:

De Persgroep Publishing heeft haar Privacy– en cookieverklaring aangepast.
Wij gebruiken jouw persoonsgegevens vanaf nu ook om de Diensten van MEDIALAAN Groep/De Persgroep Publishing te optimaliseren en deze waarvoor jij kiest te personaliseren.
Door op “verdergaan” te klikken of door verder te surfen, erken je deze aangepaste Privacy– en cookieverklaring gelezen te hebben.

Verdergaan