Dennis Praet, de prins van Anderlecht: 'Ik ben geen smeerlap: daar moet ik nog aan werken'

, door (jvds)

dennis praet
© Marco Mertens

Op het oefencomplex in Neerpede schudt iedereen snel de stramheid uit de spieren, want er komen toppers tegen Lokeren, Arsenal en Gent aan. Als Dennis Praet (20) binnenwandelt, verontschuldigt hij zich meteen: onze eerste afspraak heeft hij enkele weken geleden noodgedwongen afgezegd door een griepje. En eigenlijk had hij die namiddag gereserveerd voor nog iets belangrijkers: hij zou gaan shoppen met zijn moeder. Beleefd en vriendelijk als hij is, schuilt er iets van een ideale schoonzoon in de nummer 10 van Anderlecht.

HUMO Doe je het om haar te verwennen?

Dennis Praet «Enkele keren per jaar trekken we er samen met mijn zusje op uit, naar Antwerpen. Meestal vraagt mijn moeder mij om te gaan winkelen en betaalt zij ook alles (lacht). Ik heb altijd al een heel goede band met mijn ouders gehad.»

Om dit Humo-artikel verder te kunnen lezen,
heeft u een abonnement nodig:

Humo.be-updates in je Facebook-nieuwsfeed?

U bent wellicht ook hierin geïnteresseerd:

De Persgroep Publishing heeft haar Privacy– en cookieverklaring aangepast.
Wij gebruiken jouw persoonsgegevens vanaf nu ook om de Diensten van MEDIALAAN Groep/De Persgroep Publishing te optimaliseren en deze waarvoor jij kiest te personaliseren.
Door op “verdergaan” te klikken of door verder te surfen, erken je deze aangepaste Privacy– en cookieverklaring gelezen te hebben.

Verdergaan