Sarah 'Kenji Minogue' Vandeursen in 'Achter de rug': 'Ik kan toch niet eeuwig dat megamarginaal wijf zijn. Of toch niet alléén dat.'

, door (jm)

Sarah Vandeursen
© Johan Jacobs

Vandeursen (31) is als Conny Komen 50 procent van Kenji Minogue, het Gentse vrouwenduo dat per ongeluk Vlaanderen annexeerde met een samenzwering van waanzin, trash en uit het revalidatiecentrum van de poëzie ontsnapte songteksten. In kosmopolitisch West-Vlaams, bovendien, en met een bij het saaie vrouwelijke schoonheidsideaal rectaal ingebrachte middelvinger.

'Op een bepaald moment heb ik beslist om alles waar ik bang voor ben gewoon keihard te dóén'

In de eerste aflevering van ‘Achter de rug’, het nieuwe programma van Elodie Ouedraogo en Sven de Leijer op VIER, is Vandeursen één van de kwaadsprekers die (‘plechtig en respectvol,’ verzekert ze me) de vuile was komt buitenhangen van Daniël Termont, die burgemeestert over Gent, en dus weleens een verbod op bourgeois besjes mag uitvaardigen. Vandeursen werkt sinds kort bij Woestijnvis, het prettige gevolg van haar nochtans korte – één aflevering – passage in ‘De slimste mens’.

Om dit Humo-artikel verder te kunnen lezen,
heeft u een abonnement nodig:

Humo.be-updates in je Facebook-nieuwsfeed?

U bent wellicht ook hierin geïnteresseerd:

De Persgroep Publishing heeft haar Privacy– en cookieverklaring aangepast.
Wij gebruiken jouw persoonsgegevens vanaf nu ook om de Diensten van MEDIALAAN Groep/De Persgroep Publishing te optimaliseren en deze waarvoor jij kiest te personaliseren.
Door op “verdergaan” te klikken of door verder te surfen, erken je deze aangepaste Privacy– en cookieverklaring gelezen te hebben.

Verdergaan