Tussen Hemel & Hel: Sofie Engelen
'Ik ben een echte ninetiesbitch'

, door (nj)

sofie engelen
© Jeroen Los

Sofie Engelen «Deze zomer heb ik voor Studio Brussel al Kiss geïnterviewd, en met Max Cavalera van Soulfly ben ik naar een wedstrijd van Sporting Lokeren gaan kijken – hij mocht daar de aftrap geven. Dat ik zulke dingen mag doen, vind ik fantastisch.

» Eén keer in m’n leven heb ik een nine-to-five-job gehad: ik was uitzendconsulente bij een interimkantoor. En om maar meteen binnen de context van dit interview te blijven: dat was voor mij de hel op aarde. Doodongelukkig was ik daar in die verstikkende kantoorsfeer, waar je ’s morgens moest inbadgen en ’s avonds moest uitbadgen, en waar ze me soms in alle ernst kwamen vragen of ik me wat minder fleurig wilde kleden – dat mocht enkel op casual friday. Ik dacht: ‘Ik kan dit toch niet blijven doen tot mijn 65ste? Wie weet bén ik er dan niet eens meer.’ Ik leid nu wel een vrij onzeker leven, maar liever dit dan ooit nog terug naar zo’n muf kantoor te moeten.»

HUMO De meeste mensen van jouw leeftijd kiezen voor vastigheid; voor een geregeld leven.

Humo.be-updates in je Facebook-nieuwsfeed?

U bent wellicht ook hierin geïnteresseerd:

De Persgroep Publishing heeft haar Privacy– en cookieverklaring aangepast.
Wij gebruiken jouw persoonsgegevens vanaf nu ook om de Diensten van MEDIALAAN Groep/De Persgroep Publishing te optimaliseren en deze waarvoor jij kiest te personaliseren.
Door op “verdergaan” te klikken of door verder te surfen, erken je deze aangepaste Privacy– en cookieverklaring gelezen te hebben.

Verdergaan