Veerle Baetens, bekend in Vlaanderen en 'D'Ardennen'

, door (tr)

veerle baetens

'Als dit maar niet zo'n esoterisch interview wordt waar niemand iets van snapt'

Weldra beginnen de opnames voor ‘Tabula rasa’, een VRT-fictiereeks waaraan ze zelf heeft meegepend en waarin ze ook de hoofdrol op zich zal nemen (‘Een soort whodunit, maar dan in alternatieve vorm: het gaat over een vrouw die wakker wordt in een psychiatrische instelling en niet meer weet wie ze is’) en in de nabije toekomst zal ze te zien zijn als first lady van Vlaanderen in ‘De premier’, de nieuwe Erik Van Looy (‘Hoe, jij weet dat al?!’).

Vanavond schuift Baetens echter aan in ‘Van Gils & gasten’, waarin ze, zo verneemt ze net voor het interview tot haar eigen ontzetting, gebombardeerd is tot centrale gaste. Eén van de thema’s die op tafel gegooid zullen worden: de vluchtelingenkwestie. Niets waar Veerle Baetens niet over kan meespreken.

Om dit Humo-artikel verder te kunnen lezen,
heeft u een abonnement nodig:

Humo.be-updates in je Facebook-nieuwsfeed?

U bent wellicht ook hierin geïnteresseerd:

De Persgroep Publishing heeft haar Privacy– en cookieverklaring aangepast.
Wij gebruiken jouw persoonsgegevens vanaf nu ook om de Diensten van MEDIALAAN Groep/De Persgroep Publishing te optimaliseren en deze waarvoor jij kiest te personaliseren.
Door op “verdergaan” te klikken of door verder te surfen, erken je deze aangepaste Privacy– en cookieverklaring gelezen te hebben.

Verdergaan