Jan Mulder: 'Hogeschool voor penalty’s'

, door (jan mulder)

Jan Mulder: 'Hogeschool voor penalty’s'

In één wedstrijd drie strafschoppen missen, komt niet vaak voor. Anderlecht presteerde het tegen KV Mechelen. Trainer Besnik Hasi van de paars-witten kon zijn ogen niet geloven: drie keer mis en dat tegen ‘een keeper van 1,20 meter’.

Besnik bood onmiddellijk zijn excuses aan aan KV-keepertje Gillet van 1,20 meter. Gillet is namelijk geen 1,20 meter en de trainer van Anderlecht benadrukte in een officiële verklaring dat hij de foute maat in een niet te beteugelen razernij van grote emoties had gebezigd en daar nu enorme spijt van had. Je zegt niet van je medemens dat hij 1,20 meter is.

Hasi lijkt me trouwens ook geen 3,10 meter, dat terzijde. Hij zei met de verkeerde woorden eigenlijk dat Gillet een doelman van niks is. Tegen zo’n middelmaat vanop 11 meter en vrij voor de goal een bal niet binnen kunnen trappen: beschamend.

Om dit Humo-artikel verder te kunnen lezen,
heeft u een abonnement nodig:

Humo.be-updates in je Facebook-nieuwsfeed?

U bent wellicht ook hierin geïnteresseerd:

De Persgroep Publishing heeft haar Privacy– en cookieverklaring aangepast.
Wij gebruiken jouw persoonsgegevens vanaf nu ook om de Diensten van MEDIALAAN Groep/De Persgroep Publishing te optimaliseren en deze waarvoor jij kiest te personaliseren.
Door op “verdergaan” te klikken of door verder te surfen, erken je deze aangepaste Privacy– en cookieverklaring gelezen te hebben.

Verdergaan