'De relatie tussen Frank en Julita doorbreekt de stereotypen'
Wim Willaert & Rhoda Mae Montemayor: gelukkig getrouwd in 'Eigen kweek'

, door (rv)

kweek 1200
© Johan Jacobs

'Een goed huwelijk is als de lotto winnen: het is altijd een toevalstreffer'

Frank heeft buiten zijn huwelijk ook een innige band met een Opel Kadett C Coupé die min of meer op rallyrijden is ingesteld. Frank Welvaert staat inmiddels ook als groot bevorderaar van het Stone Coal English te boek. Na het dansen, op weg naar de gesprekstafel, zegt Wim me dat hij op dit ogenblik in een veeleisende film meespeelt, ‘Cargo’ van Gilles Coulier: ‘Op de eerste draaidag moest ik Roland Van Campenhout wassen, en een tijd later was ik mannen aan het kussen in een homobar. Daar moet ik moeite voor doen. Terwijl ik om me heen zag dat echte homo’s van een zekere leeftijd, figuranten, opvallend veel plezier aan een orgie beleefden. Ze konden niet wachten tot de regisseur ‘Actie!’ riep.’

HUMO Je hebt in ieder geval werk. Ik las laatst dat slechts 8 procent van de Vlaamse acteurs kan leven van hun beroep. Enig idee hoe dat in Engeland zit, Rhoda?

Om dit Humo-artikel verder te kunnen lezen,
heeft u een abonnement nodig:

Humo.be-updates in je Facebook-nieuwsfeed?

U bent wellicht ook hierin geïnteresseerd:

De Persgroep Publishing heeft haar Privacy– en cookieverklaring aangepast.
Wij gebruiken jouw persoonsgegevens vanaf nu ook om de Diensten van MEDIALAAN Groep/De Persgroep Publishing te optimaliseren en deze waarvoor jij kiest te personaliseren.
Door op “verdergaan” te klikken of door verder te surfen, erken je deze aangepaste Privacy– en cookieverklaring gelezen te hebben.

Verdergaan