Na 'Jani gaat…':
'Elke zender heeft mij al een talkshow aangeboden'

, door (bdc)

'Elke zender heeft mij al een talkshow aangeboden'

Jani gaat op metal cruise: bekijk hier de volledige aflevering

Jani Kazaltzis (37) «Ik heb zelf geen enkele aflevering gezien van ‘Jani gaat...’, alleen wat stukjes toen ik een voice-over moest inspreken. Ik ben daar echt véél te zenuwachtig voor, ik zou doodsangsten uitstaan. Bijna elke maandagavond ben ik in mijn auto gestapt en met mijn beste vriendin Roberta rondjes gaan rijden.»

HUMO Aanvankelijk haalde het programma iets meer dan 400.000 kijkers maar het groeide week na week richting 600.000. Het was ook het best bekeken VIER-programma van de hele week. Hoe voelde dat?

Kazaltzis «Je weet nooit op voorhand hoeveel kijkers het zullen zijn, dus de ontlading komt pas achteraf. Wanneer ze er zijn is het van: oh my God! Ik heb heel mijn hart en ziel in het programma gestopt. Dan is het extra fijn als de mensen het ook appreciëren.»

HUMO Was het hard werken?

Kazaltzis «Megahard! Ik heb het serieus onderschat. De ploeg heeft me honderd keer gewaarschuwd: ‘Jani, het zal zwaar worden!’ En ik maar denken: ‘Ach, dat zal wel meevallen.’ Na elke aflevering was ik stikkapot. Fysiek maar ook emotioneel. Je leert altijd weer nieuwe mensen kennen, er ontstaat een hechte band en dat valt vervolgens in één keer weg. Zoals wanneer je als tiener met je vrienden op kamp gaat. Dan beland je nadien ook in een zwart gat. Dát gevoel.»

HUMO Heb je sommige van de mensen die je leerde kennen later nog gezien, zonder camera’s?

Dit artikel volledig gratis lezen?

Humo.be-updates in je Facebook-nieuwsfeed?

U bent wellicht ook hierin geïnteresseerd:

De website van Humo maakt gebruik van cookies.   Meer info   Deze melding niet meer weergeven