Leve de vaginale verjonging:
'Mijn vriend geeft toe dat het scheelt, en zelf voel ik alles ook weer veel intenser'

, door (sdj)

Vag1200

'De meeste vrouwen die wij hier zien, hebben een aantal zwangerschappen achter de rug' Dokter Debby Arnauts

Debby Arnauts «Op het grote congres over esthetische behandelingen in Monaco ligt de focus al een aantal jaar op de vaginale verjonging. Maar ook in België was het één van de belangrijkste topics tijdens het dermatologencongres van afgelopen december. Dat is puur omdat de vraag ernaar steeds groter wordt. Tot nu toe waren het in Europa vooral de Oostbloklanden waar die verjonging heel populair was. Daar zijn klinieken die de hele dag niets anders doen – het apparaat dat wij gebruiken, de Intimalase, is daar trouwens ook gemaakt. In die landen zijn vrouwen veel meer bezig met hun uiterlijk dan wij in België, en ze investeren blijkbaar ook flink in de verjonging van hun edele delen. Hier in België praten we een stuk minder makkelijk over problemen in de intieme zone.»

HUMO Welke problemen pakt de laser aan?

Arnauts «De meeste vrouwen die wij hier zien, hebben een aantal zwangerschappen achter de rug en willen iets doen aan het vaginale kanaal dat verbreed is. Als ze betrekkingen hebben, voelen ze nog maar weinig en ook hun man loopt, zeg maar, een beetje verloren. Vaak is het zo dat ze vanwege de verslapping in die streek ook weleens een druppel urine verliezen als ze sporten of andere inspanningen doen: dat is met die vernauwing ook meteen opgelost.»

Dit artikel volledig gratis lezen?

Humo.be-updates in je Facebook-nieuwsfeed?

U bent wellicht ook hierin geïnteresseerd:

De Persgroep Publishing heeft haar Privacy– en cookieverklaring aangepast.
Wij gebruiken jouw persoonsgegevens vanaf nu ook om de Diensten van MEDIALAAN Groep/De Persgroep Publishing te optimaliseren en deze waarvoor jij kiest te personaliseren.
Door op “verdergaan” te klikken of door verder te surfen, erken je deze aangepaste Privacy– en cookieverklaring gelezen te hebben.

Verdergaan