De 7 hoofdzonden volgens Sarah Vandeursen: 'Ik wist al snel dat ik het niet van mijn schoonheid moest hebben'

, door (kd)

sarah vandeursen
© Johan Jacobs

‘Mijn dochter vond dat een geschikte hondennaam. Maar we noemen hem alleen binnenshuis zo: het is nogal raar om op straat ‘Biefstúúúk!’ te roepen.’

'Mijn ouders wilden me een borstvergroting cadeau doen. Uit liefde: ze merkten dat ik met mijn lichaam worstelde'

Niet dat Vandeursen doorgaans een afkeer heeft van excentriciteit: met het heerlijk geschifte Kenji Minogue – sinds deze zomer niet langer een muziekgroep, maar een zelfverklaarde ‘kunst-performance-installatie’ – brengt ze, samen met Emilie De Roo, als haar alter ego Conny Komen loeiharde West-Vlaamse elektrotrashpop, en ze is niet te beroerd om daarbij – we verzinnen niets – een vis uit haar vagijn tevoorschijn te toveren of verf te spuwen. Ook in het VIER-programma ‘De idioten’ tast ze samen met collega-idioot Pedro Elias de grenzen van het mogelijke af. Vorig jaar nam ze daarbij, puur voor uw lol, rohypnol: ‘De dag erna ben ik gecrasht. Ik moest toen ook nog bloedworst laten maken van mijn eigen bloed én ervan eten, waardoor ik die rohypnol opnieuw binnenkreeg: een vicieuze cirkel.’ De geknipte biechtelinge!

Om dit Humo-artikel verder te kunnen lezen,
heeft u een abonnement nodig:

Humo.be-updates in je Facebook-nieuwsfeed?

U bent wellicht ook hierin geïnteresseerd:

De Persgroep Publishing heeft haar Privacy– en cookieverklaring aangepast.
Wij gebruiken jouw persoonsgegevens vanaf nu ook om de Diensten van MEDIALAAN Groep/De Persgroep Publishing te optimaliseren en deze waarvoor jij kiest te personaliseren.
Door op “verdergaan” te klikken of door verder te surfen, erken je deze aangepaste Privacy– en cookieverklaring gelezen te hebben.

Verdergaan