10 jaar Taylor Swift

, door (kv)

vrijbeeld

'In welke belastingschijf zit Swift? 'Too big for Spotify'

Toen Ryan Adams haar ‘1989’ coverde, was het ineens bon ton om Taylor Swift goed te vinden. Tot grote ontsteltenis van Swifties wereldwijd: Taylor Swift is gewoon goed op zichzelf, ze heeft helemaal geen indierocker nodig om haar geloofwaardigheid op te krikken!

Wie één en ander met eigen oren wil uitvissen, kan daarvoor in elk geval niet terecht op Spotify: Taylor Swift is één van de vele artiesten die niet akkoord gaan met de magere verdiensten aldaar, en één van de weinigen die het zich kunnen permitteren de populaire streamingdienst hun muziek te ontzeggen. Wie Swift-evergreens wil horen, moet naar iTunes surfen, of naar Tidal, het gecontesteerde streamingplatform van Jay Z. Ziezo, nu weet u meteen in welke belastingschijf u Taylor Swift kunt klasseren: die van ‘too big for Spotify’.

Om dit Humo-artikel verder te kunnen lezen,
heeft u een abonnement nodig:

Humo.be-updates in je Facebook-nieuwsfeed?

U bent wellicht ook hierin geïnteresseerd:

De Persgroep Publishing heeft haar Privacy– en cookieverklaring aangepast.
Wij gebruiken jouw persoonsgegevens vanaf nu ook om de Diensten van MEDIALAAN Groep/De Persgroep Publishing te optimaliseren en deze waarvoor jij kiest te personaliseren.
Door op “verdergaan” te klikken of door verder te surfen, erken je deze aangepaste Privacy– en cookieverklaring gelezen te hebben.

Verdergaan