Koppensneller Herman Brusselmans: 'Wat te verwachten van president Trump'

, door (hb)

Mijn analyse is: ten eerste, de Amerikaanse bevolking bestaat voor een overgroot deel uit dommeriken; ten tweede, als je een Amerikaan bent met een beetje verstand, dan stem je per definitie voor de Democratische kandidaat; ten derde, of je verstand hebt of niet, eigenlijk heb je in geen enkel geval zin om te stemmen voor zo’n trut als Hillary Clinton; ten vierde, het is achteraf bekeken de schuld van de slimme Amerikanen dat Trump president is geworden; ten vijfde, misschien amuseren we ons wel met die knakker. Mochten de Democraten een andere kandidaat genomineerd hebben, dan was die president geworden. 

Bijvoorbeeld Bernie Sanders, een oude, keurige man, die de vrouwen met rust kan laten, die gematigd is in al z’n vezels, die nooit getrouwd is geweest met een president die omkwam in de schandalen, die niet overkomt als een onsympathieke eikel in een rood broekpak, die niet aan elkaar hangt van leugens en verdraaide halve waarheden en die het met rede en verstand en zonder hysterie zou hebben kunnen opnemen tegen een pletwals als Trump.

Om dit Humo-artikel verder te kunnen lezen,
heeft u een abonnement nodig:

Humo.be-updates in je Facebook-nieuwsfeed?

U bent wellicht ook hierin geïnteresseerd:

De Persgroep Publishing heeft haar Privacy– en cookieverklaring aangepast.
Wij gebruiken jouw persoonsgegevens vanaf nu ook om de Diensten van MEDIALAAN Groep/De Persgroep Publishing te optimaliseren en deze waarvoor jij kiest te personaliseren.
Door op “verdergaan” te klikken of door verder te surfen, erken je deze aangepaste Privacy– en cookieverklaring gelezen te hebben.

Verdergaan