Eeuwig spits Jan Mulder: 'Wimbledon wordt zo eentonig als een Tourrit'

, door (jm)

Eeuwig spits Jan Mulder: 'Jan Mulder'

De presentatrice en voormalige halvefinaliste Sue Baker bezocht alle legenden in hun woonplaats om Wimbledon nog eens goed te bewieroken. Zonder uitzondering zijn de beroemde mannen en vrouwen het met Sue eens: Wimbledon is het mooiste, ontroerendste en verreweg het belangrijkste wat een tennisser in zijn of haar leven kan overkomen.

Federer vertelt dat hij op het Centre Court voor de eerste keer tegen Pete Sampras aantrad: ‘Ik kon het maar niet geloven tijdens de warming-up: Sampras staat aan de andere kant van het net en slaat de ballen naar mij terug!’

Ik had dat verhaal al eens eerder van hem gehoord, maar vervelen doet het niet. Daarna komt Sue weer met een anekdote over de ‘pracht en praal, traditie en glorie, ongelooflijke aantrekkingskracht en onverwoestbare sportieve schoonheid van Wimbledon’. Het wordt volgens Sue elk jaar mooier en beter.

Humo.be-updates in je Facebook-nieuwsfeed?

U bent wellicht ook hierin geïnteresseerd:

De Persgroep Publishing heeft haar Privacy– en cookieverklaring aangepast.
Wij gebruiken jouw persoonsgegevens vanaf nu ook om de Diensten van MEDIALAAN Groep/De Persgroep Publishing te optimaliseren en deze waarvoor jij kiest te personaliseren.
Door op “verdergaan” te klikken of door verder te surfen, erken je deze aangepaste Privacy– en cookieverklaring gelezen te hebben.

Verdergaan