Zomerliefdes (4): De grote goesting van Dina Tersago

, door (tr)

dina tersago vrijbeeld

'Ik heb tien jaar lang boeren geknuffeld, maar ik wilde eigenlijk altijd al kinderen knuffelen'

Op geen enkel moment tijdens dit interview laat Dina Tersago (38) zich beschrijven als minder dan ‘monter’, maar het is pas wanneer een maaidorser het veld naast het stukje Arcadië waarin wij ons bevinden begint te bewerken dat haar ogen écht oplichten. ‘Zalig, hè? Die geur van hooi, ik ben eraan verslaafd geraakt na tien jaar ‘Boer zkt vrouw’. Zelfs de geur van mest ben ik heerlijk gaan vinden.’

Ambassadeurs van de landbouwsector kunnen altijd rekenen op een mooie suite in ’r ruime hart, maar dé Zomerliefde van Dina Tersago editie 2017 kun je niet missen: de pronte buik die zich tijdens ons gesprek onophoudelijk in het midden zal bevinden – nooit een woord uitend, maar altijd voor zichzelf sprekend.

Om dit Humo-artikel verder te kunnen lezen,
heeft u een abonnement nodig:

Humo.be-updates in je Facebook-nieuwsfeed?

U bent wellicht ook hierin geïnteresseerd:

De Persgroep Publishing heeft haar Privacy– en cookieverklaring aangepast.
Wij gebruiken jouw persoonsgegevens vanaf nu ook om de Diensten van MEDIALAAN Groep/De Persgroep Publishing te optimaliseren en deze waarvoor jij kiest te personaliseren.
Door op “verdergaan” te klikken of door verder te surfen, erken je deze aangepaste Privacy– en cookieverklaring gelezen te hebben.

Verdergaan