Uit de platenkast van Mauro: 'Erector' van Whitehouse

, door (mp)

Uit de platenkast van Mauro: 'Mauro Pawlowski'

Ach lieve mensen, wat gaat het vlug. ’t Is weer voorbij die mooie zomer. Woosh! (Gelach in het publiek) En het was me alweer wat. Jongens toch. Het aantal zomerhits viel zelfs niet meer te tellen op de vingers van elke afgekapte dievenhand ter wereld. (Verwarde stilte).

Zo waren er de verschroeiende hits van duizenden bommen en granaten die ze in Verweggistan zomaar op hun kop cadeau kregen. (Eénmansapplaus van een dronkaard) Nee, de zomer van 2017 was weer een topeditie.

Van epische stormen tot de proapocalyptische subsidielobby met hun geopolitieke poppenkast (Een enkele kuch). Helaas horen we dit nergens gereflecteerd in de sound van de zomerhits. Zeer spijtig is dat. Daarom stel ik voor om tegen volgend jaar alle artiesten bij wet te verplichten om te klinken als ‘Erector’ van Whitehouse. (Dronkaard roept ‘yeah!’) Het genre heet power electronics, dames en heren, en had als ambitie ‘de meest extreme muziek ooit’ voort te brengen.

Om dit Humo-artikel verder te kunnen lezen,
heeft u een abonnement nodig:

Humo.be-updates in je Facebook-nieuwsfeed?

U bent wellicht ook hierin geïnteresseerd:

De Persgroep Publishing heeft haar Privacy– en cookieverklaring aangepast.
Wij gebruiken jouw persoonsgegevens vanaf nu ook om de Diensten van MEDIALAAN Groep/De Persgroep Publishing te optimaliseren en deze waarvoor jij kiest te personaliseren.
Door op “verdergaan” te klikken of door verder te surfen, erken je deze aangepaste Privacy– en cookieverklaring gelezen te hebben.

Verdergaan