Eeuwig spits Jan Mulder: 'Het ware leven speelt zich af op de Bosuil'

, door (jan mulder)

Eeuwig spits Jan Mulder: 'Jan Mulder'

‘Sir, ik ben supporter van Sunderland en kan Jeremy Parr verzekeren dat hij zich bij de start van een nieuw voetbalseizoen niet als enige in een depressie bevindt. Alan Bennett.’

Het schijnt in Sunderland heel naar wonen te zijn wanneer de competitie weer begint. De angst om te verliezen valt de Sunderlander van alle kanten aan. Hij slaat nog wel de krant open om te lezen of er versterking is gekomen, maar hij weet dat dit vergeefse moeite is: geen fatsoenlijke back wil naar Sunderland. Backs zijn bovendien te duur: om en nabij de 50 miljoen pond.

David Sands uit Milton of Campsie, Dunbartonshire, raadt dit aan: ‘Als je mentaal zwaar onderuitgaat bij de aftrap van de Premier League: stop dan met kijken.’

Om dit Humo-artikel verder te kunnen lezen,
heeft u een abonnement nodig:

Humo.be-updates in je Facebook-nieuwsfeed?

U bent wellicht ook hierin geïnteresseerd:

De Persgroep Publishing heeft haar Privacy– en cookieverklaring aangepast.
Wij gebruiken jouw persoonsgegevens vanaf nu ook om de Diensten van MEDIALAAN Groep/De Persgroep Publishing te optimaliseren en deze waarvoor jij kiest te personaliseren.
Door op “verdergaan” te klikken of door verder te surfen, erken je deze aangepaste Privacy– en cookieverklaring gelezen te hebben.

Verdergaan